Even voorstellen

Mijn naam is Paul Verhoeff en ik ben geboren te Alphen aan den Rijn.
Na ruim veertig jaar werkzaam te zijn geweest bij diverse werkgevers is nu de tijd gekomen om mij te gaan wijden aan iets waaraan ik al heel lang veel meer tijd wilde besteden dan ik al deed.
Na ooit al de opleiding Reiki Traditioneel I en II en Reiki Tera Mai I en II te hebben gedaan, gevolgd door een Alpha Training (bewustzijnsontwikkeling van het intuïtieve deel in de mens) ben ik in 2011 een Cursus Intuïtieve Ontwikkeling gaan volgen bij Laurens Manus, een Medium te Boskoop.

Vervolgens kwam ik in 2011 in aanraking met The Reconnection® hetgeen geen toeval geweest kan zijn maar gewoonweg zo moest zijn.
Ik volgde een introductie hierover bij Umai Centrum voor Bewust Zijn in Alphen aan den Rijn en wist al direct dat dit hetgene was waar ik naar gezocht had. Na in één adem het boek van Dr. Eric Pearl, De Reconnectie, Heel anderen, Heel jezelf te hebben uitgelezen heb ik eerst zelf twee healings en de Persoonlijke Reconnectie ondergaan en ben ik vervolgens in juni 2012 door Dr. Eric Pearl en zijn mentorteam in Amsterdam opgeleid in de Levels I en II. Een werkelijk fantastisch driedaags seminar.

Het is een vorm van Healing waarbij het totaalspectrum van Energie, Licht en Informatie wordt gebruikt, waarbij ieder mens het in zich heeft te worden wie hij of zij daadwerkelijk bedoeld is te zijn.

In maart 2015 heb ik een tweedaags Seminar gevolgd in Bunnik waarin ik ben opgeleid door Dr. Eric Pearl en zijn mentorteam tot Reconnective Healing Foundational Practitioner. Hierin kwamen aan de orde een professionelere aanpak en (door)start van de eigen praktijk, betere communicatie over Reconnective Healing®, meer diepgang in de kennis en achtergronden op gebied van wetenschap, kunst en filosofie en werden nieuwe, inspirerende manieren aangereikt om met de frequenties te spelen en te werken.

Het is nu mijn grote wens om u in mijn praktijk te mogen ontmoeten voor een of meer Healings.
 
 
"Gun jezelf een cadeau,
 
je bent het waard"