Informatie over de Sessies

De Praktijkruimte
In een rustige ruimte en in alle privacy faciliteer ik de sessies voor Reconnective Healing®.
Uiteraard vinden alle sessies strikt vertrouwelijk plaats.
 
 

De sessies inhoudelijk.

De eerste afspraak starten we met een persoonlijke toelichting op de Reconnective Healing®.
Daarna volgt een sessie op de behandeltafel. Tijdens de sessie houdt u uw kleding aan. U wordt alleen verzocht uw schoenen uit te doen. Ik zal u vragen de ogen te sluiten, alles los te laten en je open te stellen voor dat wat komt. Tijdens een sessie is het niet nodig en zelfs ongewenst om te bidden, te visualiseren, mantra's te herhalen, te mediteren of je bij voorbaat te richten op of te hechten aan een bepaald resultaat.
Laat het Universum/God/Liefde (kies zelf de omschrijving welke voor u prettig is), u brengen wat het besloten heeft dat u nodig hebt.
Tijdens de sessie raak ik u niet aan, maar beweeg mijn handen met enige afstand van uw lichaam.
Het bijzondere bij Reconnective Healing® is dat de intensiteit zelfs sterker wordt naarmate de afstand groter wordt.
Als practitioner "stuur" ik niets. De frequenties gaan ook niet door mij heen.

 
De verbinding tussen u en het Universum is rechtstreeks.  De waarnemingen van cliënten tijdens de sessies zijn zeer divers. Sommige cliënten hebben veel waarnemingen, anderen weinig. Overigens staan de waarnemingen niet in lineair verband met de eventuele resultaten.
Na afloop van de sessie bespreken we kort uw ervaringen. 

Duur van een sessie

Een Reconnective Healing® sessie duurt ongeveer 45 minuten. Hiervan is ongeveer 30 minuten voor de sessie op de behandeltafel en 15 minuten voor een voor- en nagesprek.
De ervaring leert dat één tot drie sessies gemiddeld gewenst zijn, binnen de duur van één tot twee weken, om een optimaal resultaat te bereiken.

Kledingadvies

Kleding: 
draag comfortabele kleding, geschikt voor de tijd van het jaar.
Geuren:
vermijdt voor de aanvang van een sessie het gebruik van sterkgeurende stoffen zoals geurende zeep, parfum of andere geurende cosmetica omdat deze bepaalde zintuiglijke waarnemingen kunnen overheersen.
Sieraden:
alle sieraden zijn toegestaan zolang ze u niet storen tijdens de sessie.