Reconnective Healing®

Reconnective Healing® is een vaak levens veranderende ervaring waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die lichaam, geest en wezen kunnen helen. Reconnective Healing® onderscheidt zich heel duidelijk van Reiki, Healing Tao, Qi Gong of Prana Healing en reikt voorbij iedere techniek die je ooit bent tegengekomen.
Reconnective Healing® brengt balans en heelheid op alle niveaus: mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel.
In essentie ontstaat ware heling door de verwijdering van een storing of blokkade die ons afgescheiden houdt van de perfectie van het Universum en onze goddelijke verbinding met die essentie.
De krachtige energie stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Hierdoor vermindert de pijn en verlichten de klachten. Vaak zelfs, verdwijnt de hele klacht. Het systeem wordt in evenwicht gebracht.
Soms heeft dat tijd nodig omdat de frequenties nog heel lang nawerken. maar over het algemeen voelen cliënten zich na afloop rustiger, prettiger en energieker, ongeacht de klacht waarmee ze kwamen. En ook cliënten zonder klachten voelen zich na een sessie prettiger.

Reconnective Healing® is geen behandeling of therapie en is veel meer dan alleen maar symptonen bestrijden van een fysiek ongemak. Deze frequenties bieden ons de mogelijkheid om meer in balans te komen, op een hoger niveau met het Universum en in een diepere verbinding met onszelf. Als resultaat van deze verbinding en verkregen balans ontvouwen zich vaak fysieke genezingen.

Reconnective Healing® is geen energie werk. Het is een al omvattende, brede bandwijdte van Energie + Licht + Informatie.
Deze frequenties werken op quantum niveau om communicatie tot stand te brengen met ons DNA, onze cellen, ons lichaam, onze geest en ziel en bieden ons de mogelijkheid om meer in balans te komen.
In tegenstelling tot de tot nu toe bekende energie healing technieken worden de Reconnective Healing® frequenties sterker en zetten zij meer uit als de afstand groter wordt.

Het bijzondere is dus ook dat Reconnective Healing® op afstand net zo goed werkt als in een sessie op locatie.
Doordat de kracht van de frequenties toeneemt naar gelang de afstand toeneemt, is behandeling op afstand even effectief.

Ook bij dieren heeft Reconnective Healing® vaak een heel goed resultaat. Dieren zijn onbevooroordeeld en onbevangen en blijken derhalve heel ontvankelijk voor deze vorm van healing. In veel gevallen is merkbaar dat het dier zich volledig ontspant en zichtbaar geniet van de healing.

Hoewel er goede en soms zelfs spectaculaire ervaringen zijn met de methode is het onmogelijk om garanties te bieden.
Eric Pearl en diegenen die de methoden zoals door hem beschreven gebruiken zijn niet in staat diagnoses te stellen betreffende specifieke medische aandoeningen of deze te genezen. De methoden spreken zelfgenezende energieën aan. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor het continueren of aangaan van medische behandelingen.

 

"Als je geluk hebt zal jouw genezing komen in de vorm, waar je op had gehoopt.
Als je echt geluk hebt zal jouw genezing in een vorm komen, waarvan je niet had kunnen dromen.
Een vorm, die het Universum voor jou in het bijzonder heeft bedoeld"
-Eric Pearl-